Rzon, Ledri Vula, Rack  dhe Edo Fendy publikojnë “Bombay”

0
117

Nuk kanë të ndalur bashkëpunimet mes kengëtarëve tanë.

Në vazhdën e publikimeve është edhe ky me titull “Bombay” që vjen nga katër artistë.

Bëhet fjalë për Rzon, Ledri Vula, Rack  dhe Edo Fendy. Kënga e re është shoqëruar edhe me videoklip.

Leave a Reply