Në Spitalin e Prizrenit po trajtohen 7 pacientë me COVID-19

0
102

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës bën të ditur se 28 pacientë janë duke marrë shërbime spitalore, si pasojë e COVID-19.

Sipas raportit 24 orësh të ShSKUK-së një pacient është i shtirë në mjekimin intensiv, njofton Klankosova.tv.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 4 pacientë + 1 në Mjekimin Intensiv

Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë

Mjekimi Intensiv Qendror, 2 pacientë

Spitali i Gjakovës, 7

Spitali i Prizrenit, 7

Spitali i Pejës, 3

Spitali i Gjilanit, 3

Spitali i Mitrovicës, 1.

Leave a Reply