Nderohet jeta dhe vepra e veprimtarit Hysen Gegaj

0
209

U përkujtua veprimtari Hysen Gegaj.

Mysafirë të shumtë, shokë, miq e dashamirë, e përkujtuan në përvjetorin e tij të kalimit në përjetësi, veprimtarin e ç’ështjes kombëtare Hysen Gegaj, i cili tërë jetën i’a kushtoi atdheut.

“Sot po e nderojmë jetën dhe veprën e veprimtarit Hysen Gegaj, ai i dha gjithçka atdheut duke e fituar respektin e të gjithëve pa dallim”, ka thënë gjatë fjalimit të tij, kryetari Muharremaj./SO

Leave a Reply