Milioneri britanik ndërton mur pesë metra të lartë “për inati” të komshiut

0
339

Një milioner nga Anglia është akuzuar se ka ndërtuar ilegalisht një mur afërsisht pesë metra të lartë nga toka për të bllokuar pamjen e komshiut të tij të parë, shkruan Daily Mail.

Stephen Bett, 69 vjeç, një ish-komisar i policisë në Norfolk, ndërtoi një barrikadë për t’i mos i lejuar komshiut ta sheh pronën e tij.

Bett kryesisht mbolli pemët për t’u “mbrojtur”, megjithatë, ato u prenë, për të cilën ai fajësoi komshiun.

Edhe pse fajtori nuk u gjet kurrë, Bett nuk hoqi dorë nga ideja se komshiu i tij i parë John Turner, i cili jeton në shtëpi me nënën e tij Maxine, e bëri këtë.

Për shkak të kësaj, si një akt hakmarrjeje, ai ndërtoi një mur përgjatë gjatësisë së kopshtit të pasëm të komshiut të tij.

Bett ka një pasuri të madhe me një rezidencë të shekullit të 18-të, ndërsa Turner ka një shtëpi më modeste.

Turner, i cili është kujdestari i nënës së tij, pati një konflikt me komshiun e tij për këtë çështje. Kur u ndërtua muri, ai u ankua dhe e rrëzoi atë.

Por që atëherë, muri është rindërtuar por më i fortë dhe më i vështirë për t’u rrëzuar.

Leave a Reply