Mërgimtari nga Zvicra: Asnjëherë në këto 15 vite, s’kam udhëtuar përmes Serbisë, nuk e fuqizoj shtetin e armikut

0
203

Mërgimtari shqiptar, lobisti Binak Sylaj, i lindur në Deçan, ka thënë se është mbi 15-të vite në Zvicër, dhe për asnjë moment nuk i ka shkuar mendja të udhëtojë përmes Serbisë.

Ai i ka bërë thirrje të gjithë bashkatdhetarëve që të mos udhëtojnë përmes Serbisë dhe në këtë forme të mos kontribuojnë në ekonomi të armikut.

“Jam mbi 15-të vite në Zvicër, asnjëherë dhe për asnjë moment nuk më ka shkuar mendja të udhtojë përmes Serbisë. Mendojë se, nëse udhtojë përmes Serbisë qoftë edhe vetëm një euro nëse shpenzojë në Serbi, unë i kontribojë një shteti i udhëhequr nga kriminel të Millosheviqit. I kontrobojë një shteti që na vrau dhe që ende pretendon të na shfarosë”, ka shkruar ndër të tjera Sylaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here