LDK-ja në Prizren: Gjendje e rëndë e rrugës së “Ulqinit”

0
134

Dega e LDK-së në Prizren ka reaguar për gjendjen e rrugës “Ulqini”.

Sipas LDK-së kjo rrugë është në gjendje të tmerrshme për banorët që jetojnë dhe veprojnë.

“Nga muaji shtator gjendja në rrugën e “Ulqinit” është e tmerrshme për banorët që jetojnë dhe veprojnë në këtë rrugë. Fatkeqsisht, pluhuri dhe gropat janë bërë pjesë e jetesës për banorët e kësaj pjese të qytetit.
Pushteti aktual në Prizren në vend se të rrisë cilësinë e shërbimeve ndaj qytetarëve ajo është shëndrruar në pengesë për zhvillimin e një jete normale në Prizren.
Qytetarët e Prizrenit nuk e meritojnë këtë përbuzje!”, thuhet në reagimin e LDK-së në Prizren./04 Online

Leave a Reply