Kura dhe ilaqi për shtypje të lartë të gjakut, i cili vërtetë funksionon për mrekulli

0
358

Nëse keni shtypje të lartë të gjakut, mjafton t’i fusni këmbët në ujë të nxeehtë për 5 deri në 10 minuta. Kjo do t’jua relaksojë trupin dhe do të jeni gati për hapin e radhës.

Sidoqoftë, për ta ulur shtypjen e lartë të gjakut brenda një kohe shumë të shkurtër, iu duhen limonë dhe ujë mineral.

Përgatitja:

– Prejenii limonin

– Vendoseni ujin miineral brenda një gote

– Shtrydheni limonin në gotë (përdorni një limon për një gotë me ujë)

– Përziejeni produktin

Limoni dhe uji miineral, bashkë me ujin e nxehtë, do të ndihmojnë në uljen e shtypjes së gjakut dhe këtë do ta bëjnë brenda pak minutave.

Keni parasysh se kripa dhe sheqeri e rritin shtypjeen e gj akut, prandaj përpiquni t’i shmangni këto produkte.

Leave a Reply