Kamarieri ‘hero’ në Tiranë shpëton klienten nga mbytja (Video)

0
236

Një kamarier mund të konsiderohet vërtet si një ‘hero’ pasi i shpëtoi jetën një turisteje në një restorant në Tiranë.

Nga video shihet se si gruaja është mbytur duke u ushqyer në tavolinë. Personat e tjerë janë shqetësuar dhe madje njëri prej tyre nis dhe e qëllon pas shpine. Por pa efekt.

Në atë moment vjen kamarieri i cili e ngre në peshë nga pas e përplas disa herë me këmbët në tokë dhe rezultate, gruaja shpëton nga mbytja.

Ajo e falenderon kamarierin dhe madje i puth edhe dourën atij pasi arriti ta shpëtojë.

Gruaja ishte me fat pasi qëlloi me një kamarier të trajnuar dhe të përgatitur profesionalisht.

Por në qindra restorante të tjerë ata nuk do të kishin bërë të njëjtën gjë pasi për fat të keq ky sektor vuan nga profesionistët.

Leave a Reply