Familja Aliu nga Prizreni kërkon ndihmë urgjente për shërimin e vajzës së saj

0
300

Pas 3 vitesh gënjeshtra prej shtetit të Kosovës se do ia bëjë pagesën, sot vajza ime erdh në një gjendje të rëndë shëndetësore ka shkrua në një postim, nëna e vajzës, Merita Aliu .

**Urgejent, vajza ime merjemi ka nevoj per ndihme. Ata qe smunden tna ndihmoj financiarisht te pakten mos te na harrojn ne dua **
 _As-Salāmu ʿalaykum wa Raḥmatuḷḷāhi wa Barakātuh, motra dhe vëllezër!_
 Jem mundu me dërgu Merjemen jasht shtetit për inkurajin por nuk ja dulëm. Kërkojm mbërshtetjen tuaj për * vogëlushen tonë * Meryem’in- një vajzë jetime pa baba.
 Ajo ka * sëmundje të mëlçisë * dhe duhet të kurohet sa ma shpejt* jeta e saj është në rezik*
 Profeti (salAllahu Alejhi uee selem) ka than:
 _ “* Unë dhe kush do që kujdeset për një jetim * […] * do të jemi si * ky * (gishti tregues dhe gishti i mesëm) në parajsë.” * _
“(Saheeh Muslim)”
 Merita aliu.
SWIFT CODE:RBKOXKPR
Nr.xhirollogaris:1507030002131545
Iban:XK05 1507030002131545
 _Bārakallāhu fīkum wa xhazākumuLlāhu Khayran!_
 _*shpërndaje që të përfitosh edhe ti!
Kontakti direkt për çdo detaj: +383 45 440 118_*

Leave a Reply