“Çfarë t’u bëj fëmijëve… ”, sheiku kundër blerjes së United

0
96

Jassim Bin Hamad Al Thani, Princi i Kurorës së Katarit, synon të blejë Manchester United. Shifra e blerjes së klubit legjendar anglez llogaritet rreth 6 miliardë euro.

  • Jam tifoz i përjetshëm i United. Dua të rikthej klubin në lavdinë e tij të mëparshme, si brenda dhe jashtë fushës. Dua që United të njihet në mbarë botën për ekselencën e tij futbollistike dhe të konsiderohet klubi më i mirë”.

Në lidhje me mundësinë e blerjes së “Djajve të Kuq”, babai i Princit të Kurorës së Katarit mendon ndryshe. Sheikun Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani nuk e entuziazmon kjo ide.

Unë nuk jam tifoz futbolli. Nuk më pëlqen ky investim për Manchester United. Por, disa nga fëmijët e mi e adhurojnë futbollin. Ata flasin shpesh me mua për futboll, por ky nuk është specialiteti im”.

Leave a Reply