Si të ndihmohen fëmijët për t’iu përshtatur jetës jashtë shkollave

Nuk ka shkolla për një të ardhme “të parashikueshme”. Testet janë ndalur. Çerdhet janë mbyllur. Me miliona fëmijë...

Mënyra e mençur për të punuar nga shtëpia në kohë koronavirusi

“Google”, “Microsoft”, “Twitter”, “Hitachi”, “Apple”, “Amazon”, “Chevron”, “Salesforce”, “Spotify”. Nga Britania e Madhe deri në Shtetet e Bashkuara të...

Pastrimi i interierit të veturave, i domosdoshëm për ta luftuar koronavirusin

Pastrimi i duarve dhe pastrimi e dezinfektimi i sipërfaqeve janë dy mënyrat më të mira për të mbrojtur veten nga shpërndarja e...