Bie rrjeti i Valës në tërë Kosovën

0
798

Gjatë orëve të mbrëmjes qytetarët janë përballur me mungesë të shërbimeve telekomunikuese të “Valës”.

Këtë e ka konfirmuar vet “Vala”, duke thënë se kemi pak problem dhe jemi duke punuar për ta rregulluar sa më shpejtë.

Leave a Reply