Arton Muçaj, Besnik Krasniqi e Bajram Kastrati kandidojnë për të parin e AAK-së në Prizren

0
190

Dega e AAK-së në Prizren sot është duke mbajtur Kuvendin e IX-të zgjedhor, me ç’rast pritet të zgjedh Kryetarin e ri, Këshillin Drejtues dhe delegatët për Kuvendin Qendror.

Në garë nuk gjendet ish-kryetari i kësaj dege, Lulzim Kabashi.

Për të parin e AAK-së në Prizren kandidaturën e ka paraqitur Arton Muçaj, Besnik Krasniqi dhe Bajram Kastrati./04 Online

Leave a Reply