8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën

0
444

2024 vjen me trende të reja, sidomos për flokët! Këto janë 8 modelet që këtë vit do të bëjnë namin dhe do t’i shohësh praktikisht kudo.

Pixie

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën

@WINNIEHARLOW

Flokë të gjatë dhe me volum

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën

@RYENNESNOW

Bob

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën

@RACHELZEGLER

Baluket klasike

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën

@BRIEALEXIAHAIR

Baluke curtain

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën

GOTHAM/GC IMAGES/GETTY IMAGES

Alla Audrey

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën

MATT WINKELMEYER/MG23/GETTY IMAGES ENTERTAINMENT/GETTY IMAGES

Gjysmë topuz

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën

@HAILEYBIEBER

Kitty Cut

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën

Leave a Reply