Sulmi i Iranit ndaj Izraelit, MPJD iu bën thirrje qytetarëve të Kosovës që t’i ndjekin udhëzimet e sigurisë

0
125

Pas sulmit të Iranit ndaj Izraelit, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, ka njoftuar se është në komunikim të pandërprerë me Ambasadën e Kosovës në Izrael.

MPJD-ja iu bërë thirje qytetarëve që t’i ndjekin dhe zbatojnë udhëzimet e sigurisë, të bëra publike së fundmi nga autoritetet vendase ose të kontaktojnë në numrat e kontaktit të Ambasadës +972 58-634- 0450 & +972 54-469-9799.

“U bëjmë thirrje qytetarëve të ndjekin e të zbatojnë udhëzimet e sigurisë, të bëra publike së fundmi nga autoritetet vendase ose të kontaktojnë në numrat e kontaktit të Ambasadës +972 58-634- 0450 & +972 54-469-9799”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply