Si të relaksoni nervat në 20 sekonda? Sekreti me gishtat që po bën xhiron e rrjetit (VIDEO)

0
262

Lodhja është padyshim pjesë e rutinës suaj të përditshme, por ka edhe ditë kur ndjeni ankth dhe dëshpërimi të plotë, veçanërisht fizik.

Kur nuk mund ta gjeni shkakun ose thjesht nuk dini si të ndiheni më mirë, TikTok ju tregon një mënyrë të thjeshtë, e cila rivendos sistemin tuaj nervor. Do t’ju duhen vetëm gishtat.

Ngrini gishtin e madh, sikur gishti i madh të ngrihet mbi dikë. Do t’ju duhet gishti i madh dhe gishti tregues nga ana tjetër për të ushtruar presion në gishtin e madh të dorës së parë. Do të duhen vetëm 20 sekonda.

Ajo që bën kjo lëvizje është që synon gjëndrën mukoze të trurit, e cila ndodhet pikërisht mbi zgavrën e hundës. Ajo që do të ndjeni është një energji shtesë, por kryesisht frymëmarrje më e mirë dhe më e relaksuar. Nëse nuk e kuptoni menjëherë ndryshimin, përsërisni trukun gjatë ditës dhe trupi juaj do të marrë informacionin.

Leave a Reply