Serbia në “flakën” e protestave! (Durimi ynë do të arrijë më shumë sesa forca jonë)

0
333

Me qindra mijëra serb në këto momente po protestojnê në Serbi kundër (si po thotë opozita)”diktaturës dhe autoritarizmit të Aleksandër Vuçiqit”, i cili ka pak ka hapsirë për manovrimet dhe djallëzitë iracionale ortodokse!

Ai tani me u marrë me serbët e veriut?! Gabojnë gjithë ata që mendojnë se “inaugurimi i kryetarëve të sapozgjedhur” (shqiptar) ishte gabim! Ngase, Washingtoni dhe Brukseli, si thuhet ia kanê “zënë tashmë bishtin” Vuçiqit. Planimetria, perëndimore duket që ka vendosur t’i “ndihmoj” përfundimisht Serbisë që të lirohet; nga barra e Kosoves dhe ajo e autokracisë së klyshit të Millosheviqit…!

Qeveria jonë duhet vetëm të jetë në sinkron me këte planimetri. As më shumë e as më pak! Sepse, ristrukturimet rajonale, kombet dhe shtetet e vogëla, nuk mund t’i bëjnë!

Shkruan: Fadil MALOKU

* Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e 04 Online

Leave a Reply