Pingpongistët e KPP “Lidhja e Prizrenit” zënë vendet e para në kampionatin individual mbarëkombëtar në pingpong Kosovë-Shqipëri

0
170

Me 18 dhe 19 nëntor është mbajtur për herë të parë Kampionati Individual Mbarëkombëtar në pingpong Kosovë – Shqipëri.

Në këtë kampionat kanë marrë pjesë edhe pingpong-istët nga KPP “Lidhja e Prizrenit”, me ç’rast kanë arritur ti fitojnë vendet kryesore.

“Kampionat Mbarëkombëtar 🏆🏆🇦🇱🇽🇰
18-19 Nëntor 2023,
Është mbajtur për herë të parë Kampionati Individual Mbarëkombëtar në pingpong Kosovë-Shqipëri, në të cilën kampionat prestigjioz lojtarët nga klubi ynë kanë qenë të jashtzakonshëm, të pandalshëm dhe dominues gati në secilën kategori:
Kategoria Individuale-Meshkujt:
1.Kreshnik Mahmuti-Kampion 🏆🇽🇰🇦🇱
2.Fatih Karabaxhaku-Nënkampion 🥈
Kategoria Çifte Meshkujt:
1.Kreshnik Mahmuti/Fatih Karabaxhaku-Kampion 🏆🇽🇰🇦🇱

  1. Blend Hajdari(KPP”Lidhja e Prizrenit)/Ylli Maloku (KPP”Gani Maloku”)-Vendi i 3-të.
    Kategoria Çifte Miks:
    1.Fatih Karabaxhaku/Taibe Ruli- Kampion 🏆🇽🇰🇦🇱
  2. Kreshnik Mahmuti (KPP”Lidhja e Prizrenit)/Lenë Osmani (KPP”Lidhja e Prizrenit U19)-Vendin e 3-të🥉.
    Kampiona edhe në nivelin mbarëkombëtar, Kampionat krenaria jonë❤️🏓
    Ju dëshirojmë suksese kampionëve tanë në vazhdimësi👌🏆”, thuhet në njoftimin e klubit./04 Online

Leave a Reply