Ndodh në Shqipëri | Lopën e ngordhur e hedhin në plazhin e Sarandës (FOTO)

0
270

Kjo pamje aspak e zakontë vjen nga plazhi i Sarandës, duke i lënë të gjithë të çuditur.

Nuk bëhet fjalë për ndonjë krijesë të veçantë të detit, por për një lopë të ngordhur që pluskon mbi ujë.

Në ujërat e plazhit të Krorëzit, është konstatuar një lopë e ngordhur e lënë në mëshirë të fatit.

Ndonëse lë shumë për të dëshiruar dhe prish imazhin e sezonit turistik, asnjë institucion nuk ka bërë asnjë reagim dhe as kanë tentuar që të heqin lopën e ngordhur nga uji për të mos përhapur me tej mikrobe tek pushuesit që kanë zgjedhur plazhin e Krorëzit në Sarandë. Ndodh në Shqipëri/ Lopën e ngordhur e hedhin në plazhin e

Leave a Reply