Modelet e egra të flokëve janë “trend”

0
164

Flokët e rrafshëta dhe të “hekurosura” pas disa viteve të pushtimit më nuk janë moderne. Modelet e flokëve të çrregulluara kanë bërë një kthesë të madhe në skenën e modës, përderisa stilistët theksojnë se sa më të mëdha dhe më të çrregulluara që janë aq më mirë duken.

Falë këtij modeli të flokëve dhe volumit që u dhurohet atyre, femrat duken më të shëndosha dhe më të gjata, kjo është mënyra që i shkon për shtati një femre.

M’u për këtë arsye flokët e ‘hekurosura’ nuk dhurojnë një gjë të tillë dhe disa madje thonë se nuk dhuron shpirt tek një femër.

– Flokët e mëdha japin një shkëlqim imazhit të një femre dhe në këtë mënyrë duken glamuroze dhe romantike, thekson Kos Sakas, nga kompania “TONI & GUY”.

Një model të tillë, si e quan ai ‘model të egër’ nuk mund ta mbani në kokë për më gjatë se dy ditë, ngase sipas tij dëmtojnë flokët, ngase janë shumë përbërës që vendosen në kokë që një model i tillë i flokëve të duket si më së miri.

Me një model të tillë flokësh dhe me një stil, ktheni shpirtin e të ‘shtatëdhjetave’.

/04 Online

Leave a Reply