Frymëzohuni nga këto 6 modele fustanesh për t’u dukur ‘shik’ gjatë gjithë verës

0
311

Ditët dhe mbrëmjet e verës janë një kohë shumë e bukur për të festuar momente të rëndësishme.  Elementi i detit, natyrës së gjallë, veshjeve verore plotë ngjyra etj, i bëjnë ditët e ngrohta të paharrueshme.

Artikujt mbi modën nuk kanë munguar asnjëherë në Living, ndaj nuk mund të mungojë edhe për fustanet e stampuara që janë kaq shumë të dëshiruara. Ndaj kemi përzgjedhur për ju 6 fustane të stampuara, shumë të freskëta dhe padyshim super ‘cool’.

1.  Fustan i shkurtër, material pambuku me pala.

Frymëzohuni nga këto 6 modele fustanesh për t'u dukur

2.    Fustan mëndafshi me rripa

Frymëzohuni nga këto 6 modele fustanesh për t'u dukur

3.  Fustan i gjatë me printe shumëngjyrëshe dhe kurriz të hapur

Frymëzohuni nga këto 6 modele fustanesh për t'u dukur

4.  Fustan me gjatësi deri tek gjuri, me prerje katrore dhe dizenjo frutash

Frymëzohuni nga këto 6 modele fustanesh për t'u dukur

5.  Fustan mini me rripa dhe printe lulesh

Frymëzohuni nga këto 6 modele fustanesh për t'u dukur

6.  Fustan me prerje të thjeshtë, deri mbi kaviljen dhe me printe lulesh shumëngjyrëshe.

Frymëzohuni nga këto 6 modele fustanesh për t'u dukur

Leave a Reply