Drejtori BKS-së mbajti prezantimin para studentëve të Universitetit të Pejës

0
111

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS), Sami Mazreku së bashku me Valon Berishën dhe Ilir Prapashticën kanë vazhduar të mërkurën mbajtjen e prezantimit para studenteve të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë.

Drejtori Mazreku si dhe Prapashtica e Berisha para studenteve të këtij universiteti kanë folur rreth funksionimit të sektorit të sigurimeve në vendin tonë, si dhe më detajisht punën që bën Byroja Kosovare e Sigurimit.

Takime dhe prezantime nëpër institucione edukative BKS-ja ka nisur nga fillimi i viti e do të vazhdoj deri në përfundim të këtij viti.

Në fund të takimit drejtori BKS-së së bashku më bashkëpunëtorë ka takuar edhe dekanin e Fakultetit të Biznesit në Pejë z.Halit Shabani ku me të kanë biseduar rreth mundësisë së rritjes së bashkëpunimit në mes të këtyre dy institucioneve të rëndësishme.

Leave a Reply