Cliff: Çfarë po bën BE me raportin e Banjskës, u dorëzua në janar, jemi në mes të marsit?

0
138

Ish-ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Ian Cliff, po kërkon nga Bashkimi Evropian, të tregojnë se sa është punuar me raportin e Qeverisë së Kosovës lidhur me sulmin në Banjska.

Ai në një sesion dëgjimor në Parlamentin Britanik, është shprehur i acaruar se raportin Kosova e dorëzoi në janar, ndërsa jemi aktualisht në muajin mars dhe nga BE-ja nuk ka ende një epilog.

”Ne duhet të pyesim miqtë tanë në BE se çfarë kanë bërë me raportin e qeverisë së Kosovës”.

”Është dorëzuar në Bruksel në janar, ja ku jemi në mes të marsit”.

”Çfarë po bëjnë ata për këtë?”.

Leave a Reply