Këto veprime të përditshme ju dëmtojnë veshkat

Që trupi të gëzojë shëndet të përgjithshëm duhet që çdo organ të kryejë mirë funksionin e tij. Ka disa veprime të përditshme...

Keni dhimbje kyçesh dhe këmbësh?! Kujdes, mund t’iu mungojë kjo vitaminë…

Dhimbja e shpinës mund të ndikojë negativisht jetën tuaj të përditshme në shumë mënyra. Megjithatë, duhet të përpiqeni të qëndroni aktivë dhe...

Receta me hudhër, ju dobëson si me “magji”

Pesha e tepët është përherë problem, e cila në jo pak raste mund të kthehet në shqetësuese. Ka shumë...

Mjeku ka publikuar videon dhe tregon nëse bartja e maskës ul nivelin e oksigjenit...

Mjeku ka vënë gjashtë maska dhe ka matur nivelin e oksigjenit në gjak Doktori Maitiu O Tuathail ka xhiruar...

Studimet sugjerojnë se humbja e dëgjimit mund të jetë një simptomë e rrallë e...

Dihet që coronavirusi mund të udhëtojë thellë në trup, duke infektuar hundën, fytin dhe mushkëritë. Por, hulumtimi i ri...

Nëse keni përdor një maskë të tillë për t’u mbrojtur nga COVID-19, këtë duhet...

Nëse keni përdorur një maskë, e cila njihet ndryshe si “N95 Mask”, mund të jeni duke i bërë më shumë dëm vete

Fantastike, shkencëtarët shpikin testin që zbulon kancerin 4 vjet para se të shfaqet

Një ekip ndërkombëtar i studiuesve ka zhvilluar një test jo-invaziv të gjakut që mund të zbulojë nëse një individ ka një nga...

Fantastike! Shkencëtarët shpikin testin që zbulon kancerin 4 vite para se të shfaqet

Një ekip ndërkombëtar i studiuesve ka zhvilluar një test jo-invaziv të gjakut që mund të zbulojë nëse një individ ka një nga...

Konsumoni më shumë agrume, për një bel më të hollë

Agrumet janë ndër frutat më të dashura për njerëzit, të cilat japin përfitime të shumta edhe te shëndeti. Një...

Gjumi gjatë ditës, shumë i nevojshëm

Pavarësisht se çfarë bëjnë gjatë ditës, disa persona thjesht pëlqejnë të bëjnë një gjumë të shkurtër pasdite. Ky pushim...