Burri akuzon gruan se nuk po bën asnjë punë në shtëpi. Ajo ja bën 8 me 2

0
444

Një grua u fut në grevë në shtëpinë e saj pasi burri i saj i tha se nuk po bën asgjë në shtëpi, rri kot gjithë ditën.

Pas këtyre fjalëve ofenduese gruaja është futur në grevë dhe nuk bën më asnjë punë në shtëpi.

33 vjeçarja për dy ditë nuk shtroi shtretër dhe nuk lau asnjë pjatë të vetme.

Ajo tregoi rroba të grumbulluara në divan, tryezën e dhomës së ngrënies së familjes të mbushur me pjata të pista, lodra dhe postë dhe peshqirë të shpërndarë në dyshemenë e banjës.

Pasi kaluan disa ditë shtëpia u bë një rrëmujë e madhe dhe burri kuptoi se kishte bërë një gabim që kishte qortuar gruan e tij. Dhe në fund ai i kërkon të falur për fjalët e thëna.

Gruaja është drita e shtëpisë, pa të shtëpia është errësirë, duart e saj vlejnë më shumë se floriri pasi ajo kujdeset çdo ditë e çdo javë e çdo muaj deri në fund të jetës së saj. Ndaj më shumë respekt për gruan.

Leave a Reply