Banjë publike ku të shohin të gjithë! Dizajnet e dështuara që iu vendosin në siklet (FOTO)

0
190

Dizajne të këqija ka kudo, nga trotuaret e rrezikshme e deri te produktet që blejmë në treg. Për shembull në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shumicës së banjave publike u mungon privatësia dhe ka boshllëqe të mëdha poshtë.

Modelet e pakëndshme si këto i bëjnë njerëzit në ankth kur dalin nga shtëpia, pasi ata kurrë nuk e dinë se çfarë mund të ndodh.

“Bright Side” ka publikuar disa fotografi të këtyre dizajneve të dështuara, shikoni më poshtë:

Banjë publike me pamje

Banjë publike ku të shohin të gjithë! Dizajnet e

Kjo perlë në një pikë karburanti rural

Banjë publike ku të shohin të gjithë! Dizajnet e

Rrugë për karrige me rrota në një farmaci lokale

Banjë publike ku të shohin të gjithë! Dizajnet e

Ç’është ajo gjë në tokë e vendosur para tualetit në një dhomë hoteli? Kujdes këmbët!

Banjë publike ku të shohin të gjithë! Dizajnet e

Panelet e xhamit të lyer dobët që bllokojnë plotësisht pamjen e oqeanit

Banjë publike ku të shohin të gjithë! Dizajnet e

Kjo këmishë duket sikur sapo keni derdhur kafe mbi veten tuaj

Banjë publike ku të shohin të gjithë! Dizajnet e

Semafori që tregon të kthehesh majtas, e kuqe dhe jeshile?

Banjë publike ku të shohin të gjithë! Dizajnet e

Gardhi që të pengon të ndjekësh rrugën

Banjë publike ku të shohin të gjithë! Dizajnet e

Leave a Reply