Zgjedhjet në LDK | Kushtrim Dervishaj zgjidhet kryetar i nëndegës “Therandëz”

0
89

Nëndega e LDK-së në Therandëz ka zgjedhur kryetari e ri të saj.

Pos kryetarit, është zgjedhur edhe kryesia e re dhe një delegat për Kuvendin e Degës, shkruan 04 Online.

“Kuvendi i Nëndegës së LDK-së “Therandëz” në Prizren zgjodhi për kryetar Kushtrim Dervishaj, kryesinë dhe një delegat për Kuvendin e degës së LDK-së në Prizren.
Me Kushtrim dhe kryesinë e Nëndegës do të vazhdojmë angazhimin për fitoren e Lidhjes Demokratike në Prizren. Fryma e fitores është në secilën nëndegë, andaj LDK është alternativa e vetme për Prizrenin”, thuhet në njoftimin e LDK-së./04 Online

Leave a Reply