Zafir Berisha me bashkëluftëtarët e tij vizitoi sot familjen e Hashim Thaçit

0
223

Zafir Berisha, bashkë me bashkëluftëtarët e tij, ka vizituar sot familjen e ish- drejtorit të Drejtorisë Politike të UÇK-së, Hashimi Thaçi.

“Duke falënderuar të zotin e konakut, Haxhi Thaçin për pritje, e siguruam se luftëtarët e UÇK-së në Hagë nuk janë vetën, sepse me ta është e gjithë Kosova, të bindur se ata përfaqësojnë themelet e shtetit të Kosovës”, shkruan Berisha.

Sipas tij, Hashim Thaçi së bashku me Jakup Krasniqin, Kadri Veselin, Rexhep Selimin dhe të tjerë, po ballafaqohen me betejën e fundit kundër Serbisë.

Leave a Reply