Në Spitalin e Prizrenit po trajtohen 6 pacientë me COVID-19

0
171

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë duke marrë trajtim spitalor 60 pacientë nga Covid-19.

Prej tyre, 30 janë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 30 të tjerë post-Covid.
Me oksigjeno-terapi janë 23 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive 1 pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:
Klinika Infektive, 12 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 24 pacientë post-covid
Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 1 pacientë
Klinika e Pediatrisë, 1 pacient
Spitali i Prizrenit, 6 pacientë
Spitali i Pejës, 7 pacientë
Spitali i Gjakovës, 5 pacientë
Spitali i Ferizajt, 1 pacient post-covid.

Leave a Reply