Në Spitalin e Prizrenit po trajtohen 4 pacientë me COVID-19

0
97

49 pacientë janë në trajtim mjekësor në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosoës, prej tyre 23 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 26 post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 14 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka asnjë pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:
Klinika Infektive, 11 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-covid
Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë
Spitali i Prizrenit, 4 pacientë
Spitali i Pejës, 5 pacientë
Spitali i Gjakovës, 4 pacientë
Spitali i Ferizajt, 1 pacient post-covid.

Leave a Reply