Ligji i ri i trafikut: Mbi 2 mijë tiketa të shqiptuara në gjithë Kosovën për 24 orë

0
103

Nga 3 prilli 2024, në Kosovë ka nisur së zbatuari Ligji i ri për rregullat e trafikut rrugor, i cili ka për qëllim veçanërisht rritjen e sigurisë rrugore dhe mbrojtjen e jetës, shëndetit dhe pronës së pjesëmarrësve në trafik.

Ky ligj parasheh masa më të ashpra ndëshkuese për të gjithë ata që kryejnë kundërvajtje.

Vetëm në 24 orët e fundit, Policia e Kosovës, ka shqiptuar 2 mijë e 80 tiketa në trafik, raporton Sinjali.

Gjatë kësaj periudhe, Policia ka bërë të ditur se janë shkaktuar 17 aksidente me të lënduar dhe 41 me dëme materiale.

Leave a Reply