Kurti e Murati bëjnë sot lansimin e pilotimit të projektit për reformën e asistencës sociale

0
121

Kryeministri Albin Kurti, bashkë me Ministrin e Financave, Punëve dhe Transfereve, do të bëjnë sot Lansimin e Pilotimit të Projektit për Reformën e Asistencës Sociale, raporton Express.

Konferenca do të mbahet në orën 13:30.

“Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, së bashku me ministrin e Financave, Punës dhe Trasfereve, Hekuran Murati bëjnë Lansimin e Pilotimit të Projektit për Reformën e Asistencës Sociale”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply