Kujdes, vapa shkakton një sërë sëmundjesh! Çfarë duhet të dini

0
135

Duke pasur parasysh temperaturat ekstreme të arritura këtë vit, të dhënat tregojnë se vitet që vijnë mund të kemi më shumë vdekje nga vapa.

Ky i nxehtë lidhet me ndryshimet klimatike dhe siç theksoi dhe një ekspert nga NASA, kjo do të jetë vera më e freskët në krahasim me vitet që vijnë.

Ndryshimet klimatike ndikojnë në shëndet në mënyra të ndryshme: rritja e sëmundjeve të shkaktuara nga mushkonjat, rritja e problemeve kardiovaskulare dhe të frymëmarrjes. Por ndryshimi i klimës rrezikon shtimin e sëmundjeve të shëndetit mendor.

Leave a Reply