Kabashi: Ishte rreth 1 milion euro, pushteti lokal e uli në 200 mijë euro buxhetin e DPMS-së

0
1403

Ish-drejtori i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Fejzë Kabashi, e ka kritikuar pushtetin lokal për zvogëlim të buxhetit për këtë drejtori për vitin 2023.

Kabashi ka thënë se në buxhetin që është votuar sot në Kuvendin e Prizrenit, për vitin 2023 për DPMS-në janë planifikuar vetëm 287 mijë e 368 euro, e që krahasuar me buxhetin 2019/2020 – 2021/2022 kjo drejtori kishte buxhet rreth 1 milion.

“Ooo #Zot sa shpirt ligë duhet me kanë me e votu një buxhet ku i shuan projektet për familjet skamnore në Komunen tënde🙏
Nga mbi 1 milion, buxheti zvoglohet në 200 mijë euro😪😪😪

As #një projekt për familjet skamnore😪

Prizren_DPMS dhe #Buxheti #individual e #klanor😪

Zot ndihmojë skamnorët🙏🙏🙏”, thuhet në reagimin e Kabashit./04 Online

Leave a Reply