Ishulli që nuk lejon Instagramin, Facebookun dhe internetin këtë verë

0
174

Nëse dëshironi të postoni foto nga pushimet tuaja në Instagram, atëherë nuk duhet të shkoni në këtë vend.

“Ulko-Tammio” është bërë ishulli i parë turistik në botë që nuk lejon telefonat inteligjentë. Ai ndodhet në Gjirin Lindor të Finlandës, ‘shtëpia’ e Nokia-s, kompania që qëndron pas telefonit celular më të shitur në planet.

Stafi i Parks & Wildlife Finland që menaxhon ishullin shpreson se fushata do të ketë një efekt pozitiv dhe turistët do të largohen nga ekranet dhe do të angazhohen me faunën dhe florën. Vizitorët mund të kalojnë netët e tyre në tenda ose në një kasolle të mirëmbajtur nga kompania. Ishujt si Ulko-Tammio në Gjirin Lindor të Finlandës janë zakonisht të aksesueshëm me varkë private ose traget.

Leave a Reply