‘Halimaj Reisen’ ulë çmimin e biletave kthyese për 20% nga Prizreni për në Shëngjin e Velipojë

0
389

Ngritja e temperaturave ditëve të fundit është përcjellur me uljen e çmimit të biletave nga kompania liderë për turizëm, “Halimaj Reisen”.

20% zbritje për biletat kthyese nga Prizreni për në Shëngjin e Velipojë, teksa udhëtimet grupore kanë ekstra shërbime e çmime.

📣📣-20% 𝐙𝐛𝐫𝐢𝐭𝐣𝐞 𝟖 € 𝐊𝐓𝐇𝐘𝐄𝐒𝐄 📣📣 në udhëtime.

Çdo ditë udhëtime nga 𝙋𝒓𝙞𝒛𝙧𝒆𝙣𝒊

🔸𝙎𝒉𝙚̈𝒏𝙜𝒋𝙞𝒏 𝟖 € 𝐊𝐓𝐇𝐘𝐄𝐒𝐄

🔸𝙑𝒆𝙡𝒊𝙥𝒐𝙟𝒆̈ 𝟖 € 𝐊𝐓𝐇𝐘𝐄𝐒𝐄

1- ➡️𝗣𝗥𝗜𝗭𝗥𝗘𝗡 -𝗦𝗛𝗘̈𝗡𝗚𝗝𝗜𝗡– 𝗣𝗥𝗜𝗭𝗥𝗘𝗡

⏰Nisja nga Prizreni në ora 06:30

⬅️Kthimi nga SHËNGJINI në ora 17:00

2-➡️𝗣𝗥𝗜𝗭𝗥𝗘𝗡 -𝗩𝗘𝗟𝗜𝗣𝗢𝗝𝗘̈ – 𝗣𝗥𝗜𝗭𝗥𝗘𝗡

⏰Nisja nga Prizreni në ora 06:30

⬅️Kthimi nga Velipoja në ora 15:30

———————————————

REZERVO UDHËTIMIN

🔹Rreth ofertave dhe aranzhmaneve, udhëtimeve grupore vizitoni zyrat tona në

Rr. De Rada pn Prizren (st Autobusëve)

📞+𝟯𝟴𝟯 𝟰𝟰 𝟯𝟬𝟰 𝟯𝟭𝟴 𝗪𝗮𝘁𝗰𝗮𝗮𝗽 &𝘃𝗶𝗯𝗲𝗿

📞+𝟯𝟴𝟯 𝟰𝟵 𝟯𝟬𝟰 𝟯𝟭𝟴 𝗪𝗮𝘁𝗰𝗮𝗮𝗽 &𝘃𝗶𝗯𝗲𝗿

📞+𝟯𝟴𝟯 𝟰𝟰 𝟭𝟱𝟮 𝟮𝟲𝟯 𝗪𝗮𝘁𝗰𝗮𝗮𝗽 &𝘃𝗶𝗯er

Ne kujdesemi për -% 𝐙𝐛𝐫𝐢𝐭𝐣𝐞𝐭 në ⛱𝐚𝐤𝐨𝐦𝐨𝐝𝐢𝐦𝐢𝐧 𝐧𝐞̈ 𝐡𝐨𝐭𝐞𝐥𝐞,🚍𝗨𝗱𝗵𝗲̈𝘁𝗶𝗺𝗶𝗻 dhe përshtatemi me së miri buxhetit dhe shijës suaj…”, thuhet në njoftimin e “Halimaj Reisen”./04 Online

Leave a Reply