Arrestohet lypësi kosovar në Budvë të Malit të Zi, policia i gjeti 20 mijë euro

0
42

Një burrë nga Kosova D.C. (78) nga Kosova, i cili u kap duke kërkuar lëmoshë nga policia, u arrestua në Budvë, pasi iu gjet me 18.980 euro.

“Policët e Departamentit të Sigurisë së Budvës gjetën 7818 euro, 980,112 dinarë, shtatë dollarë amerikanë dhe pesë riyadë sauditë pranë D.C. (710), si dhe fatura dhe copa letre me numra të shkruar në xhepat e xhaketës,” tha drejtoria e policisë.

Siç thanë ata, ai u arrestua dhe ndaj tij u paraqit një kërkesë për fillimin e procedimit të kundravajtjes për shkelje sipas nenit 30 të Ligjit për Rendin Publik dhe Paqen.

Leave a Reply