Zgjedhen prorektorët e Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren

0
433

Në mbledhjen e mbajtur të martën, në Universitetin “Ukshin Hoti” udhëhequr nga Kryesuesi Prof. Asoc. Dr. Arif Murrja, Këshilli Drejtues ka zgjedhur prorektorët:

Prof. Ass. Dr. Adelina Rakaj – Prorektore për buxhet, financa dhe infrastrukturë.

Prof. Asoc. Dr. Serdan Kervan – Prorektore për marrëdhënie me jashtë dhe ngritje të cilësisë.

Zgjedhja e tyre është bërë me propozim të Rektorit Prof. Asoc. Dr. Mentor Alishani, pas konsultimit të Senatit sipas dispozitave statutare.

Leave a Reply