Xhavit Haliti: Nuk e di se si Kurti ka guxim t’i bëj karshillëk Amerikës, mos i ka 100 koka bërthamore në ndonjë shpellë

0
113

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Xhavit Haliti, ka thënë në “Pressing”, se nuk e di sesi kryeministri Albin Kurit mund ta ketë këtë qasje ndaj SHBA-ve.

Haliti pyeti me ironi mos Kurti ka prodhuar koka bërthamore.

“Nëse i ka prodhu 100 koka bërthamore dhe i konkurron Izraelit, nashta do me fillu ndonjë luftë speciale po them prej ndonjë shpelle dhe do me rrafshu ndonjë vend Ballkan. Dy kamionë i ka ble edhe ish dalë fotografi”, ka thënë Haliti.

Ai tha se nuk ka politikë të duhur duke i bërë kundërshtim SHBA-ve.

“Nuk bëhët politikë e rezistencë duke iu kundërvënë Amerikës, harrone këtë punë. Le të jetë kush të jetë”, ka thënë ai. /Gazeta Express

Leave a Reply