U shfaqën në Zvicër, shihen edhe në Gjakovë: Çfarë është “zinxhiri i dritave” në qiell që po shqetëson njerëzit?

0
455

Një objekt i panjohur u pa mbrëmë para orës 22:00 në Zvicër, i cili u pa edhe në Gjakovë.

Një qytetar ka thënë se kjo “vijë” ka zgjatur rreth 10 sekonda dhe pastaj është zhdukur.

“Ora 22:00 çka është kjo vi? Zgjati rreth 10 sekonda pastaj u zhduk! Nje qytetar!”, shkruan Gjakova sot.

Albinfo sot raportoi se “zinxhiri i dritave” u kujton shumë njerëzve një yll gjuetar, megjithëse duket shumë i ngadalshëm për këtë.

Leave a Reply