Shërbimi Korrektues i Kosovës shpall konkurs për 70 kadet korrektues

0
210

Shërbimi korrektues i Kosovës ka shpall konkurs për shtatëdhjetë  kadet korrektues.

Aplikimi për pozitën e Zyrtar Korrektues fillon me datë 31.07.2023 dhe do të jetë i hapur deri më 14.08.2023, që konsiderohet si ditë e fundit e mbylljes së konkursit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here