Projekti i 6 tetorit do të fitojë edhe më bindshëm

Partitë e vjetra mund t’i ngadalësojnë, por nuk mund t’i pengojnë më ndryshimet politike në Kosovë. Shumica e njerëzve duket se kanë...

Pa depolitizimin e shoqërisë nuk hiqen polarizimet ndërpartiake!

Nuk jam poet që shkruaj poezi, as artist që pikturoj, por me penden time në mënyrën besnike realitetin pasyqroj. Si aktorë jo...

Kutitë e votimit, arkivole politike

Ndëshkimi për politikanët nuk vjen as nga Zoti e as ndonjë forcë tjetër mbinatyrore. Ndëshkimi për politikanët vjen nga populli në kutitë...

Çrregullimet e Spektrit të Autizmit

2 Prilli,është dita botërore dedikuar  sensibilizimit për Autizmin, prandaj le të shqyrtojmë pak më gjerësisht këtë spektër. Sot, sipas shumë statistikave matëse...

Me 6 tetor 2019 qytetari vendosi

Ndonëse qeveria e PANI-it ku kryeministër i saj ishte Ramush Haradinaj porse me shumë vendoste presidenti Hashim Thaçi dhe kryetari i PDK-se...

Humbja në substancë e Kursimeve të Trustit Pensional dukuri që do shqyrtuar

Jam shumë i vetëdijshëm se para sëmundjes së COVID-19 nuk ka asgjë kuptim dhe prioritare sot për t’u shqyrtuar.

Ulni armët e vëllavrasjes!

Pas shkarkimit të 'Qeverisë Kurti' në Kuvendin e Kosovës, të gjitha partitë duhet të respektojnë rregullat e lojes demokratike. Siq dihet, sipas...

Mos i ndani miqtë e Kosovës, sepse do të na duhen përsëri

Në kohën e betejave të brendshme politike, brutale, të pandershme, të pamoralshme dhe të rrezikshme, politikanët në Kosovë po shkaktojnë ndasi edhe...

Po na trembin me “vëllavrasje” që të harrohen marrëveshjet e nënshkruara e të panënshkruara

"Mos shiko se ç'tha, po shikoje kush e tha", thote fjala e urte ! Kjo puna e "vellavrasjes" eshte hapur sa per...

Betejat mund të fitohen me “zemer”, ama lufta fitohet veç me “mendje”! (Apel miqësor...

Me 82 vota kundër Qeverisë aktuale në një Parlament prej 120 vende, që është shumicë absolute, VV-sja do të duhej t’i vë...