Ja si mund t’i bëni vetullat e trasha brenda javës

Vajrat “magjike” Kujdesi ndaj lëkurës dhe flokut janë thelbësore për një pamje më të bukur. Rëndësi të madhe dhe rol mjaft të...

Për çfarë kanë më shumë nevojë nënat pas lindjes

Të bëhesh nënë është një përvojë unike, që përfshin gëzimet dhe sfidat e saj para, gjatë dhe pas lindjes.

9 sekrete për qerpikët artificialë që artistët nuk dëshirojnë t’i dini

Shërbimet e artistëve të qerpikëve po bëhen gjithnjë e më të njohura dhe nëse kaloni 30 minuta në një qendër tregtare, do...

5 gabimet që duhet t’i shmangësh çdo natë kur pastron fytyrën

Kujdesi për fytyrën është një punë e vazhdueshme dhe e përditshme. Ndonjëherë, sado përpiqesh që të jesh e kujdesshme, janë disa veprime...

Ja rregullat e artë për të krijuar vetullën perfekte

Vetullat duket të jenë aq të vështira për t’u rregulluar ashtu siç duhet. Instagrami dhe mediat e tjera sociale na mësojnë se...

Kjo mënyrë gjeniale për të pastruar furçat e make up- it

Nuk besojmë se është e nevojshme t’ju pyesim se sa shumë përtoni t’i pastroni furçat e grimit. Ndonjëherë kujdesi për t’i mbajtur...

Maskë detox për flokët me dy përbërës

Edhe floëkt kanë nevojë për një maskë detox, e këtë mund ta përftoni prej dy përbërësve. Ndërsa ende jeni...

Tri maska me sheqer për lëkurë të butë dhe të pastër

Sheqeri është i njohur gjerësisht për vetitë e tij të shumta në kujdesin e lëkurës. Ai shërben si skrab (scrub) për të...

3 trajtime natyrale kundër pikave të zeza

Gratë dhe vajzat shpenzojnë një kohë të konsiderueshme para pasqyrës, jo për të marrë konfirmimin e bukurisë së tyre, por për të...

5 receta të mrekullueshme me kafe që nxjerrin në pah bukurinë tuaj natyrale

Në botën e kozmetikës, kafeina është e shkëlqyeshme për stimulimin dhe zgjimin e lëkurës dhe është e mundur që ta përfshijmë atë...