Budakova, Mohlani, Papazi e disa fshatra të tjerë sot mbesin 5 orë pa rrymë

0
235

KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së mërkurë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në Komunën e Suharekës.

KEDS ka njoftuar se me datë 23.11.2022 (e mërkurë) në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, shkruan SuharekaOnline.

KEDS bën të ditur se gjatë ditës së mërkurë në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike janë fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

“TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova  (kodi: 32000008) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.” thuhet në njoftim.

Leave a Reply