Super ofertë me super autobus të “Zhur Tours” nga Prizreni në Shëngjin dhe Velipojë

0
385

Tashmë kemi hyrë në sezonën e verës, teksa interesimi për të vizituar plazhet e bukura të Shqipërisë është rritur.

Kompania e dëshmuar për turizëm “Zhur Tours” çdo ditë ju mundëson të udhëtoni nga Prizreni drejt Shëngjinit dhe Velipojës, ku bileta kthyese kushton vetëm 8 euro.

Udhëtimet me “Zhur Tours” realizohen me autobus komod, ndërsa stafi profesional dhe shërbimet cilësore janë të garantuara.

“⛱️ 𝑨𝒍𝒃𝒂𝒏𝒊𝒂𝒏 𝒃𝒆𝒂𝒄𝒉 ⛱️
🤩 𝐙𝐁𝐑𝐈𝐓𝐉𝐄 ⭐️
🤑𝐏𝐞̈𝐫 𝐯𝐞𝐭𝐞̈𝐦 𝟖€ 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐚 𝐤𝐭𝐡𝐲𝐞𝐬𝐞 🚀
🚩𝐏𝐑𝐈𝐙𝐑𝐄𝐍-𝐒𝐇𝐄̈𝐍𝐆𝐉𝐈𝐍-𝐏𝐑𝐈𝐙𝐑𝐄𝐍
🚩𝐏𝐑𝐈𝐙𝐑𝐄𝐍-𝐕𝐄𝐋𝐈𝐏𝐎𝐉𝐄̈-𝐏𝐑𝐈𝐙𝐑𝐄𝐍
☎️ 𝑷𝒆̈𝒓 𝒓𝒆𝒛𝒆𝒓𝒗𝒊𝒎𝒆 𝒏𝒂 𝒌𝒐𝒏𝒕𝒂𝒌𝒕𝒐𝒏𝒊 𝒏𝒆̈:
+383 49 708 024
+383 49 400 522
+383 49 300 325
Fb: #Zhurtours
Ose na vizitoni në zyrën tonë tek stacioni i autobusave, Prizren”, thuhet në njoftimin e “Zhur Tours”./04 Online

Leave a Reply