Prizren | Policia kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për arrestimin e kësaj vajze

0
379

Policia në Prizren është në kërkim të dyshuarës me inicialet N.N, e cila dyshohet për veprën penale “Falsifikim i parasë”.

E dyshuara kërkohet për veprën penale sipas autorizimit të Prokurorisë Themelore në Prizren: Falsifikim i parasë nga neni 296, paragrafi 2 i Kodit Penal të Republikës së Kosovës, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës.

“Kërkesë për bashkëpunim
Prizren, 10 qershor 2022
Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren, me autorizimi të Prokurorisë Themelore në Prizren, bazuar në ligjin për publikimin e fotografive me qëllim të identifikimit të personit, e me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon:
Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët;
Personi i kërkuar është:
• NN, i gjinisë femërore
E dyshuara kërkohet për veprën penale sipas autorizimit të Prokurorisë Themelore në Prizren: Falsifikim i parasë nga neni 296, paragrafi 2 i Kodit Penal të Republikës së Kosovës.
Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkëngjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.
Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:
192 (pa pagesë)
038-5080-6000, Drejtoria Rajonale – Prizren
038-5080-6121 Stacioni Policor – Prizren

  • E-mail adresa: info@kosovopolice.com”, thuhet në njoftimin e policisë./04 Online

Leave a Reply