Policia në Prizren arreston tre të dyshuar për fajde me detyrim dhe kanosje

0
315
Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës në Prizren njofton se ka arrestuar tre persona të dyshuar për fajde me detyrim dhe kanosje.

Policia e Kosovë bën të ditur se me datën 22.11.2022 lidhur me veprat e cekura penale janë arrestuar tre të dyshuar, pasi që gjatë bastisjes në banesën dhe veturën e njërit prej të dyshuarve janë gjetur dhe sekuestruar: një dokument marrëveshje për shitblerje të veturës, një kontratë për shitblerje të veturës, dy fletë-dëshmi për tërheqje parash nga dy institucione mikro-financiare,  një dëftesë e zyrës këmbimore.

Policia e Kosovës në Prizren njofton se tre të dyshuarit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

Prizren 08.09.2022 – 11:00. Me datën 22.11.2022 lidhur me veprat e cekura penale janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj kosovarë. Gjatë bastisjes në banesën dhe veturën e njërit prej të dyshuarve janë gjetur dhe sekuestruar: një dokument marrëveshje për shitblerje të veturës, një kontratë për shitblerje të veturës, dy fletë-dëshmi për tërheqje parash nga dy institucione mikro-financiare,  një dëftesë e zyrës këmbimore etj. Tre të dyshuarit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.” thuhet në njoftimin e policisë.

Leave a Reply