Pajtohen familjet Likaj nga Krajku dhe Qenaj nga Romaja e Hasit

0
18796

Sot janë pajtuar familjet Likaj nga Krajku dhe Qenaj nga Romaja e Hasit, të cilat para dy jave u përfshinë në një përleshje, që pëfundoi me plagosje.

Leave a Reply