41 aksidente trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë, një me fatalitet – policia shqipton mbi 2 mijë gjoba

0
816
Foto: Ilustrim

Vetëm në 24 orët e fundit në rrugët e Kosovës kanë ndodhur 41 aksidente trafiku.

Fatkeqësisht një aksident ka përfunduar me fatalitet, ndërkaq 12 prej tyre me persona të lënduar kurse 28 tjerë vetëm me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit, Policia ka shqiptuar edhe 2 mijë e 8 tiketa trafiku për shoferët që nuk kanë respektuar rregullat e komunikacionit.

Ndërkaq, në 24 orët e fundit PK-ja ka arrestuar 15 persona, ku 12 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe dy të tjerë në vuajtje të dënimit.

Leave a Reply