Vesa dhe Alba nuk e fshehin dëshirën: Na futni një djalë të bukur

0
285

Alba dhe Vesa kanë kaluar kohë së bashku sot.

Ato kanë kërkuar që të futet në shtëpi ndonjë djalë i bukur.

“Ej na futni ndonjë djalë të bukur, të gjatë, të mirë, dy djemë të bukur”, është shprehur Alba, mendim të cilin e ka përkrahur edhe Vesa.

Leave a Reply